The Story

Bij Boreal parket kan u terecht voor alle parketvloeren. Als houtspecialisten plaatsen wij uw vloer volgens de regels van de kunst met de juiste methodes, de correcte instrumenten en volgens het patroon dat u verkiest. We beheersen verschillende klassieke en moderne technieken, zodat met respect voor uw woning ordelijk en punctueel een nieuwe vloer geplaatst wordt.

Parket

Een vertrouwelijke en persoonlijke aanpak vindt Boreal Parket erg belangrijk. Daarom wordt er ter plaatse elk detail bekeken zodat de vloer in de woning met de juiste afwerking een goed geheel vormt in het interieur. Onze opdrachten worden door de juiste communicatie met de andere aannemers altijd stipt en op tijd afgewerkt. Zo volgen alle werken elkaar perfect op en verliest u geen tijd. Daarnaast is Boreal Parket telefonisch altijd te bereiken, ook na werkuren kan u met uw vragen bij ons terecht.

ONBEWERKT Notaris 008 WEB

Klein Schrijnwerkerij

Als aanvulling op uw houten vloer doen wij kleine schrijnwerkerij uitvoeringen. Ook hierin zoeken we altijd samen met de klant naar de meest geschikte oplossing.

Schrijnwerkerij

Het Team

Wij zijn twee broers, Michaël en David, en zijn de drijvende krachten achter Boreal Parket. We zijn in de eerste plaats gedreven ambachtslui die de fijne kneepjes van het vak erg goed in onze vingers hebben. We hebben elks een brede ervaring van meer dan 10 jaar. Elke werf wordt door ons zelf uitgevoerd of afgewerkt. Michaël is verantwoordelijk voor de sales en uw eerste aanspreekpunt. David is verantwoordelijk voor de boekhouding en facturatie. Ook bij hem kan u met al uw vragen terecht.

Michael
Zaakvoerder
Michael
Zaakvoerder
David
Zaakvoerder
David
Zaakvoerder
Opzoek naar een Nieuwe uitdaging?

Showroom

In Wommelgem, op slechts 10 minuten rijden van Antwerpen, bevindt zich onze showroom waar u een waaier van mogelijke toepassingen van houten vloeren kan bezichtigen. Wij ontvangen u dan ook met plezier in onze showroom en voorzien u van deskundige uitleg over de verschillende mogelijkheden voor uw parketvloer.

Bezoek showroom enkel na afspraak!
Osmo
Basin
Rectavit
Woodexperience