Ons hout

Alle houten vloeren ogen mooi en zijn daarbovenop onderhoudsvriendelijk, hygiënisch en niet allergeen. De keuze in kleur, behandeling en textuur is onbeperkt. Voor ieder wat wils! Onderstaand zijn een aantal soorten parket opgesomd die wij nieuw plaatsen, maar ook renoveren in bestaande gebouwen.

Parket

Onshout type

Type

Onshout hout

Hout

Onshout motief

Motief

Onshout bewerking

Bewerking

Onshout hout grenen

Extra

Wenst u meer informatie? kom naar onze showroom!

Klein Schrijnwerkerij

Als aanvulling op uw houten vloer doen wij kleine schrijnwerkerij uitvoeringen. Ook hierin zoeken we altijd samen met de klant naar de meest geschikte oplossing.

  • Inkasten van verwarming en verwarmingsbuizen
  • Bekleden van betonnen trappen
  • Lambrisering
  • Plaatsing van kleine trappen

Contacteer ons voor meer info

Renovatie

De renovatie bestaat uit het volledig opschuren van het hout en het nadien behandelen met een afwerking naar keuze.

Wij doen eveneens herstellingen en aanvullingen zodat uw houtenvloer weer haar oorspronkelijke charme krijgt.

Voor reno Na reno

Tips!

Parketzeep

Deze zeep is speciaal ontwikkeld voor het regelmatig en veilig onderhoud van parketvloeren.Deze bezit voedende en reinigende eigenschappen en is gekenmerkt door zijn neutraal en mild karakter.

De parketzeep reageert niet op hout, zelfs niet in geconcentreerde vorm. Dankzij zijn speciale zachte samenstelling op basis van soja en kokos reinigt en beschermt de parketzeep uw parketvloer op een natuurlijke en duurzame wijze.

Bj zeep wit universele parketzeep
Parketzeep
€25
Hygrometer

Omdat hout een natuurlijk product blijft, ook na plaatsing, kan het altijd minimaal bewegen onder invloed van een sterke stijging of daling van de vochtigheid.

Een hygrometer geeft aan of het in uw interieur mogelijks te droog is (bijvoorbeeld in het stookseizoen in de winter) waardoor er fijne haarscheurtjes in de voegen tussen het hout kunnen ontstaan omdat dit gaat krimpen. In dat geval kan (tijdelijk) een luchtbevochtiger geplaatst worden om de houten vloer visueel terug helemaal tot zijn recht te laten komen.

Boneco 7254
Hygrometer
€35
Luchtbevochtiger

Maakt de lucht voor houten vloeren vochtiger.

Dit apparaat voegt water toe aan de lucht. Een houten vloer heeft een basis vocht balans, als de droge lucht deze vocht balans in het hout laat dalen, dan gaat hout werken en ontstaan er grote spanningen wat schade kan opleveren. De relatieve luchtvochtigheid in een leefruimte met parket moet tussen 45% en 65 % zijn, gemeten met een hygrometer.

Indien men de waarde niet kan bekomen (vooral in de winter), is het aangeraden om een luchtbevochtiger aan te kopen.

Luchtbevochtiger boneco W 490 digital
Luchtbevochtiger
€314